Lanette's Insider - Lanette Born And Bred.

Fina granitskivor stockholm

Posted Nov. 6, 2018, 9:19 a.m. By lanette Tags: Hus och hem

Certina gör fina klockor.

Hitta rätt saker till hemmet 

Ja man vill ju hitta rätt saker som man känner kommer att bli snyggt och som man kommer att tycka om och trivas med. Och det är inte alltid så lätt att veta vad det är som man ska ha och vad det är som man tycker ör snyggt. För det kan finnas sånt som man heller vill göra och som man känner är det som kommer att göra att man trivs ännu bättre och att det kan bli så som man vill ha det.
Något som kan göra väldigt mycket och som är väldigt snyggt är att ha granitskivor och det finns fina granitskivor stockholm som man kan kolla in.

Fint med olika material

Ja det är snyggt med olika typer av material för det gör det mer levande och det ser snyggare ut och man känner att det är så mycket bättre än om man inte gör det. Så det kan vara väldigt bra och kul att få det att bli så som man vill och som man känner är det som kommer att göra det så snyggt som man skulle vilja.
Och att blanda sten och trä och metall är väldigt snyggt och sen sätta in lite textil här och där gör att det blir lite varmare och mjukare. Så det är verkligen bra med lite blandning och att man känner att man får det att bli så fint som man känner att man vill ha det och att man kan göra så att man trivs. För det är ju jätte viktigt att man trivs bra hemma och att man känner att man kan tycka att det är kul och mysigt att komma hem. Så det gäller att man lägger lite tid på att göra det snyggt så att man kommer att trivas och tycka att det är fint.