Lanette's Insider - Lanette Born And Bred.

Bra arbetsmiljö på jobbet

Posted June 1, 2016, 3:48 p.m. By lanette Tags: Jobba

Gillar du ditt arbete? Jag gör det. Vet du varför? För jag jobbar på Smartermarketing och där har vi en bra arbeta miljö och jag kan bara säga att det är viktigt för alla som vill och gillar detta. Så om man kan satsa på något sådant för alla som både vill och kan detta så kan man se till att göra något som alla är med på, nämligen att förbättra arbetsmiljön på jobbet. Ja, undersökningar har visat att dessa goda miljöer gör att man kan arbeta bättre och får mer gjort, vilket är bra för alla inblandade. Så om vi talar om att göra saker som alla är med på att göra så kan man nog ändå göra något mer för alla som gillar detta och få prestationen att öka genom att få en bättre miljö.

Miljön påverkar mer än man tror


När det handlar om att göra bra intryck på kund och på personer som besöker så kan man faktiskt försöka tänka på vilket intryck man skapar genom att veta allt som har med miljön på jobbet att göra. Ja, det handlar om att man faktiskt känner och gillar saker och att man också kan komma inför dom som verkligen kan få ihop det men en bra arbetstid och med en bra arbetat dag. DEtta handlar om att man faktiskt också har stödet man behöver från cheferna och att dom inte kräver alltför mycket, precis som det är på Smartermarketing mest hela tiden

Så om man kan ha en lösning som man gillar så kan man ockås komma fram till att detta handlar om resultat. Men välbefinnandet är faktiskt mer än bara en enkel sak vilket jag tror är en lösning på allas problem, något som man vill och kan och något som jag ockås brinner för på jobbet för kollegorna.